22 juni 2012

 
 Hittade en kort liten film från midsommarafton i somras. Det är mest bara jag och felix som står på stationen och väntar på något, minns inte vad, innan vi skulle vidare till Oliver. Minns i alla fall att det var en bra midsommarafton, trots att det regnade. 

Good times for a change, see the luck I've had can make a good man turn bad

 
Hej på er. Det har väl varit lite tyst här det senaste. Egentligen har jag ingen större bortförklaring till varför det blivit på det viset så jag struntar helt enkelt i att försöka förklara det. Just nu så är det mycket skola, halkande och frusna händer påväg till morgonbussen kl. 07.22 och så väntar vi mest på att de här jedra vintermånaderna ska försvinna. Jag har egentligen aldrig tyckt om januari, och inte februari heller för den delen. Men så kan man  gå till erikshjälpen en torsdag och köpa världens bästa fuskpäls för 50 kr. Ni ser ju själva hur bra den är och   när jag har på mig den så ser jag lite ut som en stor björn, eller en gammal tant, jag vet inte. Gött tycker jag det är i alla fall. Imorgon är det fredag, det är ju också en sån sak man kan hurra och vifta lite med händerna i luften för. Skål på det och hejdå . 

bongo

 
Igårkväll var vi på Bongo på trevligheter. Var glada och skrattade och så även när man som minst tror att det ska vara möjligt. 

5 januari 17.05


 
Har väl totalvändt på dygnet och håller inte alls koll på veckodagarna längre. Ser mest ut såhär med halvkass hållning och hår framför halva ansiktet. tjohej

det där 2012 - september-oktober-november-december

SEPTEMBER
Hemmafesterna började igen och en kväll satt vi på Hjalmars altan och åt vindruvor som växte ifrån taket. En helg följde jag även med Felix till hans stuga på västkusten, pallade äpplen och bara hade det fint. På mornarna började det bli allt kallare där jag stod och väntade på bussen och det blev väldigt höstigt i allmänhet. 
En kväll var jag och Elvis hemma hos My som lagade mat åt oss. Kramade katten Jonas lite och sen stack vi vidare för att fira vår vän Abdi som fyllde år. I övrigt så var det inte några särskilda saker som hände den här september, när jag inte var i skolan var jag mest hemma och drack te hela tiden eller så satt jag på ett café någonstans med en nån bra vän. 
-
OKTOBER
I oktober var det så mycket höst det bara kunde bli och jag frös. En kväll var vi hos Sofie där vi dansade oss svettiga på hennes rum i Trånghalla. En kväll bjöd jag hem lite folk för att äta tacos och baka cupcakes hemma hos mig och jag hade min gula klänning. 
Jag avslutade hela oktober med att åka upp till Stockholm med mamma, mest bara för att lyxa och ha det gött ett par dagar.
-
NOVEMBER
Även i november var vi som vanligt i Trånghalla och dansade precis som vi brukar göra. Nellie fyllde dessutom 18 så det blev ett litet pannkakskalas hemma hos henne och jag stod och posade i hennes kalasspegel. Sen vart det halloween och vi tyckte därför det borde vara lite maskerad en kväll. Jag var egentligen ingen särskild, bara en glittrig brud i blond page. 
 
Jag åt årets första lussebulle och den 23 november firade jag och Felix att det i två hela år hade fått vara han och jag. 
-
DECEMBER
1 december började det snöa hur mycket som helst och vi bestämde oss för att ta bilen till Göteborg. En dag i skolan var skolmaten äcklig så jag och Elvira gick och åt mat på Pique nique istället. Bästa vardagslyxen ungefär. Jag hade haft mycket i skolan med både luciaframträdanden, julkonserter och bara allmänt plugg så därför blev jag extra glad när jag tillslut äntligen fick ta jullov.
Jag var flera kvällar på Bongo och firade en megabra jul hemma med min familj. Min vän Evelina höll i en modevisning på Unite där jag var med och gick modell vilket var hur kul som helst. Sen så helt plötsligt stod jag på nyårsafton och kunde inte alls förstå att det var slutet på 2012. Det hade väl gått så jedrans fort bara och jag hade lite svårt att ta in det. Hela nyårskvällen var egentligen lite knäpp, men vi skrattade mest åt det och sa att nån gång i livet ska man ha en konstig nyårsafton så nu hade vi det överstökat. 
Detta var väl mitt år helt enkelt och jag känner mig nu fullt färdig med 2012. Bugar och bockar. 

det där 2012 - juni-juli-augusti

JUNI
Vi började hänga flera kvällar i stadsparken där vi grillade, sjöng och hittade katter. Strax där efter blev det skolavslutning. Jag stod och kollade på alla skrikande studenter och tänkte att om ett år är det minsann min tur. 
Köpte nya skor, åt goda frukostar ute på altanen och så firade vi en megabra midsommar hemma hos Oliver. Efter det åkte jag iväg med mitt favoritgäng mot Borlänge och Peace & Love. Det var en vecka som mest bestod av lera, skinkostmackor, trånga tält, skriksjungande på konserter och dans hela nätterna långa ungefär. Saknar det något så fruktansvärt. 
-
JULI
I juli jobbade jag ganska mycket då jag sålde burgare på donken, men  trotts det hann jag med mycket annat fint också. En helg åkte jag och Felix upp till Stockholm till exempel. Bodde på fint hotell och åt bästa frukosten. Vårat hotellrum hade dessutom det bästa fönstret som man kunde sitta i och allt utanför var bara väldans fint minns jag. Jag framkallade även min engångskamera från Peace and Love och skrattade lite. Så bra bilder. 
Sen så kom sommarens varmaste vecka och jag badade mest och åt glass och sånt där. En dag tog jag även bussen med Pauline till Gränna och sedan en färja vidare till Visingsö. 
-
AUGUSTI
Augusti inledde jag med att åka båt med Felix, Elias och Gustav. Vandrade även runt på garagetaket en dag när jag inte hade något bättre för mig. Sen blev det Way Out West och det var nog den bästa veckan på hela sommaren. Vi bodde sju stycken i Olofs lilla lägenhet där alla trängdes tilsammans på golvet och vi hade det så bra som man bara kan ha. 
När jag kom hem från wayan var det dags för mig att opereras. Skulle få lite ordning på mitt pajjade knä så läkaren gav mig ett nytt korsband samt tog bort en allt för trasig del av minisken. Efter detta kunde jag givetvis inte gå utan fick mest ligga hemma och knapra tabletter hela dagarna men så ibland kunde jag festa till det och åka och fika med mamma och pappa till exempel. Sen började i alla fall skolan och jag fick träffa alla mina favoritpersoner igen, dock fortfarande på kryckor vilket var lite mer besvärligt. Men var hyffsat glad ändå har jag för mig.