run for your children all your sisters and brothers

 

Tänkte visa er lite hur festligheterna från i fredags såg ut. Här har ni det:

 

 


fredag. 22 februari

 
Idag har det mest bara varit en såndär himla bra dag i största allmänhet. Sol för första gången på kanske hur länge som helst och jag har ätit massor med godis. Ikväll ska jag dessutom till trånghalla och där ska vi dansa tills våra knän ger vika, ligga på golvet, skratta och kramas. Det ska vi göra. 

stjärndamm

 
Bra grej: Torsdag imorgon vilket betyder fredag i övermorn. Den lyckan hörröni.
 

frusna kinder o superhjältar

 
Februari må vara, precis som jag nämnt tidigare kanske en av de värsta månaderna. Men trotts frusna kinder och spring i meterhöga snödrivor så känner jag att allt känns ganska bra inombords ändå, i magen, hjärtat och mest överallt. Dels kan det bero på att jag imorn ska gå till skolans källare och få hämta ut min studentmössa, sen kan det väl också vara så att jag har en pojke som räddar mina skolveckor och håller mig nära som en riktig jedra superhjälte. 

J'y suis jamais allé

Igår var jag på festligheter hemma hos Alexandra. Tanken var att det skulle vara lite franskt och lite 60-tal. Därför var alla så himla fina och klädda i basker, polo och randiga tröjor. Det var ganska mycket rödvin och ganska mycket dans, precis som det ska va ungefär. Tiden gick i alla fall så himlans fort för helt plötsligt var klockan jättemycket och jag var tvungen att springa ensam till bussen och var nära på att halka omkull minst tusen gånger. När jag kom hem så var jag i alla fall så lördagsbelåten man bara kan va. Önskar att alla dagar skulle få vara lika franska och dansiga som den här. 
-
Här har ni ett gäng bilder som visar lite på ett ungefär hur det såg ut. 
 
 

tisdag. 5 februari

 
Har fått ont i halsen, huvudet och mest lite överallt i kroppen. Hoppas innerligt att jag slipper bli sjuk för just nu har jag inte alls tid för sådant. Var i alla fall i skolan en snabbis idag då vi skulle dissekera grishjärta, lungor och lever. Det var äckligt, lite kul men mest intressant kanske. Trodde inte att hjärtat var så stort. 

söndag. 3 februari

 
Vi åkte till domsand idag. Det var isigt och kallt och jag testade min analoga kamera för första gången.