en kärlekshistoria

 
Kollade på En kärlekshistoria idag, det var en fin liten film. 

som på lågstadiedisco

 
Såhär snabb och glittrig är jag nu. Precis som på lågstadiedisco. Fattas bara tryckartävling och femkronorsläsk.
 

chained

 
 
Himlans mycket tidsångest just nu. Tiden har väl alltid gått förvånansvärt fort men nu slår den nog ändå rekord. Och här står jag, alldeles blick stilla. 

Vad jag vill göra just precis i denna sekund

- Äta glass. Helst chokladglass.
- Bygga en koja. Kanske under trappan. Med tusen kuddar, täcken och sånt
- Koka snabbnudlar utanför ett tält någonstans på festival
- Hångla jätte mycket med Felix
- Dansa och skåla i Trånghalla
- Köpa en bra present och ge bort
- Gosa

men vad gör det om hundra år

Idag gör jag verkligen inte alls det jag ska. Jag gör allt annat men inte det jag ska. Kommer förmodligen leda till ett ångestladdat provresultat imorgon förmiddag. men vad gör det om hundra år. 
 
 
 
ph: tumblr

kalaslördag

 
 
 
Idag mina vänner är det kalaslördag. Min man fyller år och ikväll får jag dessutom finbesök. Har på mig gul klänning för sakens skull som jag fått (eller lånat) av min syster. Hoppas ni mår bra. 

Att vara ledig en tisdag

 
Jag hade studiedag idag och det kändes för himla bra. Vaknade jämte en prins, åkte buss, åt ikeaköttbullar och frös megamycket utomhus fast jag hade vinterjacka. Det gör egentligen ingenting att det håller på att bli kallare och kallare för det känns som jag själv i magen och lite överallt är alldeles otroligt varm, men att löven snart kommer ligga bruna på marken istället för fina och röda på träden det, det tycker jag är lite ledsamt ändå. 
Här är en film ni kan få kolla på om ni vill. Jag filmade med telefonen vilket ni kommer märka. Massa onödigt knäppt och lite smågött blev det. hejohå

sen augusti

                 
      
       
                    
 
Ungefär såhär har det sett ut sen augusti genom min instagram. Jag började skolan med kryckor i händerna och sov ingenting på nätterna. Drack mest te och hemmafesterna började igen. Nu är det oktober och jag har en oerhört behalig känsla över hela den situationen.