+++

ge maj

korallreven och vintergatan


Det var vitt på marken imorse när jag vaknade, ren förvirring. Mina kvällsplaner ställdes dessutom in. Sitter därför nu och måste hitta något helt annat. Tänker att kvällarna om några månader kommer vara så betydligt mycket varmare och vi kommer kunna vara ute hela natten om vi så vill. Tunna jackor, bara ben och allt ska vara så bra och så fint i allra största allmänhet.

mjölk

Dricker mjölk vid fönstret och nu vill jag helst av allt bara ha påsklov. StockholmStockholmStockholmFågel

Tisdag 20/3

Jag tycker väldigt mycket om att kunna skrika med i favoritlåtar utantill, jag tycker också om den snälla busschauffören på nattbussen, jag tycker om pojkar med ruffsigt hår, filmjölk & musli, att vara 17 år, jag tycker om att dansa framåt 24.00, att köpa nya jackor, att skratta så mycket att jag får träningsvärk i magen, jag tycker även om mustascher, solglasögon, fejktattueringar och avocado med salt. det är lite saker jag tycker om.

modevisning Just Event

Igår var vi på modevisning på kfum. Det var Angelica Olai som höll i allt och jag kan inte säga mer än att alla var så otroligt duktiga. Grymma kläder, grymma modeller. Hade väl tänkt ta massa bilder men tyvärr lyckades jag hamna bakom ett gäng långa människor och att kameran sen dessutom inte ville sammarbeta gjorde ju inte saken bättre. Men sak samma, här har ni några stycken åtminstone.
.
Efter visningen var det väl tänkt att vi skulle dansa någonstans men så blev det ju inte. Vet inte vad som hänt med jönköpings befolkning, om det är pågrund av hockeyn på tv eller andra orsaker som folk väljer att sitta hemma. Vi hamnade i alla fall hemma hos Helena istället, drack te och lyssnade på fransk musik. det var nog allt.

100 procent

Nu tusan. Är så himla glad i magen och mest överallt. Det är 100% konstaterat att det från och med nu är vår för vi äter maten på skolgården och alla går klädda i fina vårjackor. I skolan är jag lite smådålig just nu men det är lugnt, för allt annat är bra och imorn ska jag köpa festivalbiljett. Jedra fint.

13 Mars


InstagraM

18 bilder langade bara sådär. Mest för att säga att ni kan hitta mig på instragram också, precis som alla andra. Där sker det åtminstone något bättre uppdatering, promiss! lioncrime är i alla fall namnet där också, vad tusan nu det är för namn, ni behöver inte fråga för jag har tyvärr inga vettiga svar.

lyckan o sorgen

Blandade bilder från helt olika tillfällen och helt olika dagar.
___________________________________________________
Igår vänner, igår var bäst. Vi dansade i ett trångt rum kl 23.00. Gav tusentals grattiskramar till en bästa vän 24.00. Satt på ett golv och pratade 01.15 och en pojke sa till mig att han inte vill ha någon lånad kärlek och att han inte vill vara ensam. Vi är alla ensamma konstaterade vi. 
I alla fall, många ramlade runt när dom var påväg till bussen och sa att dom aldrig varit så lyckliga, medan andra grät. över allt och alla för att sedan gå och lägga sig och gömma huvet under kudden.
Det är det som är det sorgliga. när någons lycka blir till en annans sorg.
Men så vet vi, att alla trasiga hjärtan läker också en gång.
Ta hand om er! puss

PANNKAKOR ÄR DET BÄSTA

punkt

1/3

"Du ser precis ut som John Lennon, Ozzy Osbourne eller liknande.." Sa pappa till mig.
Det är bra dagar numera. Gått på gator i göteborg, sett musikal och haft nattprat med fina personer i en buss. Annars gör jag nya spotifylistor och letar nya skor. Imorn är det fredag också, världsbäst.