när jag var 12 år, ganska ung och dum

Har höstlov. Lyssnar på Kent, precis som förr. När jag var 12 år och skrev låtcitat längs hela armarna. Var ung, ganska dum och naiv då. Inte mycket som förändras. Trotts allt.

400slag

Ändrade lite här o där med designen. Så nu kör jag igen tänkte jag. Blev lite bättre, inte klart kanske men va tusan.
Annars drog jag till Stockholm, såg musikal och sprang runt i fina affärer mest i två dagar. Känner att Jönkan ligger ganska mycket i lä när det gäller den delen. Snälla släng hit lite feta lyor och vintageeställen nuråååhh. tack.

felix

 

Världens finaste pojke fyller år idag. Älskar dej så mycket att jag inte riktigt vet hur jag ska få det ur mej.


kärleksramlar

Oktober har sin dagar. trotts allt. Slängde ihop en lista med sånt som är fint, sånt man kan lyssna på när inget annat är i vägen. kärleksramlar Där har ni den i alla fall. Annars då? Jag springer runt i nya skor som gör mig åtminstone ett par centimeter längre. Stabilt.
Det låg en halv fågel utanför dörren till våra skåp i skolan idag också. Stackars fågel, helt köttad och fjädrar överallt. Ska nog begrava den imorn.

bland löven och alla andra glada kidz. vi äger i korridoren

Beklagar. Ber om ursäkt. Borde sluta. Men jag har inga bilder, inga värda att visa här i alla fall. Nu suger jag sådär lagom. Känns ganska skönt ibland också. Har bara bilder på fint springande enhörningar. Gilla läget tills jag tar tag i livet och så vidare och så vidare.