onsdag. 17 april

Jag har lite fullt upp för tillfället. I skolan håller vi på att repa hela dagarna långa inför vårt sista slutprojekt. Just nu känns allt lite kaos men är nästan bombis på att det kommer bli megabra i slutändan ändå. Bara för att det inte ska bli allt för tomt här så kan jag ju visa er lite vad jag hittat på det senaste genom min instagram. 
 
 
Har vart hos Felix en massa och därmed gjort ägiga frukostar.
 
Hilda fyllde 19 år och bjöd därför hem circa tusen pers på fika-kalas. Så himla bra grej för allt var så himla gott fint. 
 
Tänkte att eftersom det var påsklov skulle jag carpa dagarna lite extra, ändå hamnade jag kvar i sängen extra länge och ville inte alls gå upp. En dag kom Hampus på besök och konstaterade att han ska sluta snusa, jag bjöd han då på kaffe och sa att det tror jag inte alls han kommer lyckas med (så bra och peppande vän är jag).
 
Det blev faktiskt vår på riktigt och jag kände mig jättebrudig med blommor i håret, men äsch va. Lagade i alla fall en omelett en dag som blev så jedra god så var bara tvungen att ta en bild på den för att jag i övrigt är circa sämst på att laga mat. 
 
Jag och Elvira blev efter tusen timmars jobb och slit äntligen klara med vårt projektarbete. Vi var så himla nöjda och glada och firade därför detta med lyxfrukost.
 
Vet inte hur många bilder jag har från den där gula väggen vid skolan men det är på riktigt världens bästa ställe såhär på våren. Igår så köpte vi glass för första gången och där kunde man sitta utan jacka och inte frysa det minsta. På den andra bilden är det bara jag som är allmänt jättetrött och i behov av sömn efter att ha dansat och sjungit konstant hela dagen.