Millionaire

bilder från tumblr

Dom här gatorna gjorde oss galna, för mig är dom allt

Tänkte att bland alla svartvita bilder såäre la bah o fortsätta. Soul, kexchoklad och ute är det så dimmigt att det är ytters omöjligt att kunna se när bussen kommer. Men det funkar ändå.
Vi fick göra en egen dans idag på idrotten, vi valde låten Heart in the air med Eric Saade och Jacob gjorde slängkyssar o vi gjorde rörelser som "mjölka kossan", "pumpen" och "kasta fisk". Det ägde ändå.

till en annan plats på detta jordklot

Ville så mycket till en annan plats på detta jordklot. Den där kvällen. Tog en buss och de enda som var ute på gatorna var trasiga fyllon på juneporten. Vi kunde inte ens hitta lite musik spelandes från ett av alla lägenhetsfönster. Hela Jönköping var mörkt, dött och det var bara 4 plusgrader.
Ta oss till en annan stad sa vi.
Har tänkt den tanken så himla många gånger det senaste.

Man måste bära en rymd på axlarna


Lisztomania

Hittade ändå goaste jackan på beyond retro. Så himla 80 bammm. Och ja jag vet, det ser ut som jag inte har några byxor på mej. Jag gick inte ut sådär, var bara hemma och käkade kex hela kvällen. Alltså helt okej. kapisch

1-11-11

Första november. Chokladpizzor med Eve o Lina. var väl bäst ändå. Köpte tiokronors tattueringar på ica maxi och tänkte att dom sitter nog kvar där föralltid, på armen, på magen och överallt.
Vill fortsätta sparka löv några veckor till. det äger. Snön får vänta lite ba.