All my friends in the loop


vi slutar när vi är klara

För det var någon av de där dagarna då vi fortfarande kunde  sitta vid vattnet och säga bestämt att sommaren inte alls är slut.
Idag har det mest regnat. Ja, idag har det verkligen regnat.
(käregodegudlåtossfåtillbakasolen.tackpåförhand)

urfunktion-jag återkommer

och någon gång förra veckan försvann intranätet i vårat hem på heltid. Lite negativt.
och i och med detta började jag istället göra massa annat på dagarna. Lite positivt.
update. min far håller nu på att lösa problemet. snart så. snart blir allt som vanligt igen.

om 12 timmar

Om 12 timmar är jag i skolan. Vet inte vart den tagit vägen.. jag menar ni vet den där ångesten. Sånt kanske försvinner med åren vad vet jag.
Tänker ta tåget imorn och det känns fint. Vill åka tåg och vill åka till skolan. Tack för att jag får känna såhär ikväll. tack.

Och här med får vi vänja oss vid att det kommer bli kallt varje natt i väntan på bussen hem

Hamnade på en brygga och någon såkallad jönköpingfest. Ville dricka te klockan elva i ett parkeringshus men eftersom mysfaktorn där var ungefär 2 på en skala så hamnade vi på skolgården istället. Tänkte att hösten ska bli bra, inga vinterdepressioner och inget sorgligt häng i korridorer. Vi gör det till något bättre sa vi.

-


11.16.08

Sällskapssjuk. Om det är en o annan bokstavskombination vet jag inte men jag klarar det i varje fall inte.
Behöver någon hela tiden. Aldrig vara ensam. Det blir jobbigt i längden.

make your hand into a claw and tell them you're a little monster and you can do whatever the fuck you want


frizon 5 dagar och vi käkade kex tjugofyrasju

Ville aldrig åka hem. Frizon var så himla fint iår, som väntat skulle man också kunna säga. Hoppade mig halvdöd på konsert och hade nattfester i förtält sålänge vakterna höll sej borta.
Dock ska jag banka huvet mot väggen några gånger med tanke på att i princip de enda bilderna jag knäppte under hela festivalen var dessa på några kexätande killar i en husvagn. Men det funkar ju också? nästan. tjarråh!

Och helt plötsligt så tyckte jag alla låtar handlade om oss

Och helt plötligt så tyckte jag alla låtar handlade om oss. blev så fucking lost i kärleken och kom aldrig därifrån. aldrig nånsin.

180 kilometer i timmen

Gick ju inte åka tur o retur. Hamnade därför nånstans utan att kunna komma tillbaka. Dock löste vi det, langade ut 200 riksdaler och sen var vi hemma igen. Allt löser sig tänker vi. det funkar svinbra. allting.

ooooooooooo


Ännu-en-back-in-the-daayylåt

Ähhh. vi ba chillade. När alla andra lämnat stället och det var mest mörkt och kallt så ba chillade vi. Fintskareva.

20.0777777

Drar på lite chillidilligrill-kväll-vad-tusan-vet-jag vid vätterrrrn! vem vet om jag kommer hem igen. Kanske snor en båt och bosätter mig på andra sidan. pussss ändååå ( vill egentligen inte avsluta mina inlägg med puss men crap det är ju så lockande)

Tappa solen i backen

Chillade på en äng idag med ungefär dessa på bilderna ovan + pauline men hon vill aldrig va med på kort. attans asså. Ska givet sätta upp filmövervakning på hennes rum när hon inte ser och sedan lägga upp allt här. hon kommer dö. Längtar.
Annars då? stranden hela tiden tjugofyrasju vi säger så. Sommaren började idag. Enligt mig. Tack o hej.

blev så himla rådött här. sorry asså. ändrar på det nu. tack o hej. (älskar hur jag gör jätte långa rubriker när inte ens typsnittet på min blogg är snyggt) åh.

-