mest ett förtydligande inlägg

folk frågade vart jag tog vägen och förlåt om jag var otydlig men för tillfället så kommer det ungefär vara råådött här. sorryborry. När jag får lust, då kommer jag tillbaka. aldrig annars. hejhej! (älskar att jag bryr mig så lite)




ph:wildfox

radera, ta bort, få allt tillbax på noll.

för jag vet inte riktigt vad jag ska göra. vad jag ska skriva eller vad jag ska ha det till. kanske jag tar bort den, snart eller nu på en gång för just nu har jag inget att komma med i alla fall.
min blogg kanske säger hejdå, men bara kanske.

dansar


och som de unga älskar revolutionen



Äter kex istället för att göra min läxa. Slå till mig, någon?

lite-sommar-nu-tack



att aldrig riktigt gå o lägga sig. att dela säng med 5 personer som man inte riktigt kan alla namnen på. att ha nattpicknick i en kohage vid ett järnvägsspår. att skrika sig hes på konsert. att åka på icke-riktigt-planerade-resor. att leva en hel dag på endast glass och cocacola. att få skrapsår på knäna efter att ha trillat med brädan. att dansa på borden vid domsand. att ligga på stranden mest hela dagen. att bara göra ingenting. att tänka att såhär borde det alltid vara. och jag vill mest ha allt det där. helst nu på en gång.

leoleo

Snart måste jag gå, eller nej jag menar springa till bussen. Huskvarna. Allt ska vara så himla impulst numera. Igår hade jag picknick i ett parkeringshus. Ni fattar grejen. Nu blire lite fäzzzt. Tjarrå

den där första april




En sista minuten resa till Mexico, eller att plötsligt fått diagnosen svininfluensan. Jag själv tyckte det var bra, men ingen annan. Jag suger helt enkelt på aprilskämt.

dengamlagodatiden





Mest för att känna det fina i livet, hoppade av bussen alltför tidigt, sprang längs med vägen, kissade vid en sten och visst kändes det alltför himla bra. Ibland så.